Analogne kamere

Analogne kamere

Ove kamere za prenos slike koriste koaksijalni kabal i predstavljaju provereno, pouzdano rešenje za video nadzor manjih objekata. Postoji nekoliko vrsta senzora slike  i osnovnih tipova kamera , koje su prikazane u tabeli . Obzirom na još uvek neverovatno snažan razvoj analognih DSP procesora , te pojave novih DSP procesora kao što su Monalisa , SAMSUNG BEYOND serije rezolucije 1000TV linija ( 1280H ), Sony EFFIO A/V/P/S/E  te novih CMOS tehnologija iz IP kamera primenjenih u analognim kamerama  , u slučaju ugradnje analogne opreme u potpunosti smo prešli na ugradnju kamera baziranih na SONY IMX138/238 CMOS platformi  koja daje najkvalitetniju moguću analognu sliku do sada , sledećih osobina :
– horizontalna rezolucija 1000 TV  linija ( 1280H ) ili 1305(H) × 1049(V) odn. 1.37M pixels
– mogućnost podešavanja internog softvera i parametara kamera kroz koaksijalni kabl
– maksimalno 60 fps ( slika u sekundi ) , izuzetno mala potrošnja struje
IMX138Analogne kamere isporučujemo isključivo u IR varijanti čime garantujemo vrhunsku sliku u boji u dnevnom kao i savršenu crno belu sliku u noćnim uslovima . Sve kamere opremljene su tzv. IR-CUT mehanizmom , koji omogućuje automatsku promenu polarizacionog filtera ispred optičkog senzora u kameri , prilikom noćnog moda rada što seu praktičnim uslovima manifestuje na sledeći način :

U ponudi imamo kamere renomiranih proizvođača kao što su LONGSEE ,HIKVISION i SAMSUNG,kao i kamere iz sopstvene produkcije, sklopljene od biranih komponeti a prema konkretnom zahtevu na mestu ugradnje ( rezolucija, tip senzora, vrsta IRCUT mehanizma , veličina i tip objektiva i vrsta i tip IR reflektora ) i vrhunskog kvaliteta .