KONTROL WWW

USLUGE

koje smo u stanju da Vam pružimo uz najveći mogući kvalitet izvođenja

 

PONUDA

opreme sa kojom radimo i koju ugrađujemo na Vašim objektima

 

PODRŠKA

servisne usluge , tehnička pitanja i pomoć oko postojećih instalacija

 

NUUO Tribrid sistem

TRIBRID sistem - šta je to ?

NUUO Inc je jedan od prvih proizvođača opreme i softvera za integrisane sisteme video nadzora koji je uspeo da u okviru jednog jedinstvenog uređaja za video nadzor integriše tri različite plaftorme za video nadzor :
- klasičan analogni sistem video nadzora u rezoluciji D1
- IP sistem video nadzora koji podržava 65 proizvođača sa oko 1450 modela
- HD-SDI sistem video nadzora ( maksimalno 8 kamera po sistemu )

Prevedeno na razumljiv jezik , pretpostavimo da je kijent do sada imao neku vrstu analognog sistema za video nadzor i da želi da unapredi taj sistem . Osim što želi da zadrži sve analogne kamere koje ima i da sistem proširi dodatnim analognim kamerama na mestima gde je njihova primena opravdana , klijent želi da sistem proširi i određenom količinom IP kamera , kao i da zameni neke od postojećih analognih kamera male rezolucije kamerama velike rezolucije , ali NEMA mogućnost za zamenu postojeće koaksijalne instalacije UTP instalacijama .
Da bi se navedeni poblem rešio , projektant prilikom izrade ovakvih sistema upotrebom NUUO Tribrid solucije bira adekvatnu PC platformu u koju integriše odgovarajuću broj analognih capture kartica za prihvat analognih kamera , dodaje odgovarajući broj IP+ licenci za povezivanje IP kamera na sistem i dodaje maksimalno dve HD-SDI kartice za povezivanje HD-SDI kamera Full HD rezolucije 2Mpix@30fps.

TRIBRID

Ovakav sistem može da ima maksimalno 64 kanala u različitim kombinacijama i trenutno predstavlja jedini sistem na tržištu koji može da ima 64 analogna kanala u punoj D1 rezoluciji ( 704x576px@25fps ) kako u pregledu uživo tako i pri snimanju .
Kompetan tehnički opis sistema ( eng. ) možete da pogledate ovde . Ukoliko ste zainteresovani za demonstraciju sistema uživo , javite nam se i zakažite demonstraciju rada , biće nam čast da Vam predstavimo rad jedinog takvog sistema u Srbiji ( ponuda važi za krajnje kupce ) .