KONTROL WWW

USLUGE

koje smo u stanju da Vam pružimo uz najveći mogući kvalitet izvođenja

 

PONUDA

opreme sa kojom radimo i koju ugrađujemo na Vašim objektima

 

PODRŠKA

servisne usluge , tehnička pitanja i pomoć oko postojećih instalacija

 

Računarsko telekomunikacione mreže ...

Računarsko telekomunikacione mreže predstavljaju jedan od glavnih segmenata našeg poslovanja . Bez obzira da li se radi o novim ili održavanju postojećih instalacija , RTM predstavljaju segment poslovanja u kome možemo da vam ponudimo sledeće :
- projektovanje svih vrsta instalacija slabe struje koje ulaze u sastav modernih računarsko telekomunikacionih mreža
- izvođenje radova na izradi navedenih RTM
- montaža i povezivanje RACK ormana svih vrsta i dimenzija
- ispitivanje i atestiranje instalacija
- montaža i povezivanje aktivne opreme
- stručni nadzor prilikom izvođenja radova

RACKOsim navedenih , specijalizovani smo za integrisana rešenja i rešavanje tzv. telekomunikacionih soba sa centralnim RACK ormanima za smeštaj kompletnih instalacija i opreme slabe struje koju možete da zamislite u jednom objektu čime se izbegavaju nepotrebni "zajednički" radovi više različitih izvođača na istom delu opreme , a samim time i kasniji nesporazumi oko eventualnih problema u radu .
Posedujemo certifikat švajcarske kompanije Reichle & DeMassari za projektovanje i izvođenje svih vrsta bakarnih strukturnih kablovskih instalacija , koji se obnavlja svake dve godine , koji nama a i Vama krajnjim korisnicima , pod određenim uslovima , omogućava dobijanje 25-godišnje garancije na ugrađenu opremu i izvedene radove . Status ovlašćenog patnera možete proveriti ovde .

RDM