KONTROL WWW

USLUGE

koje smo u stanju da Vam pružimo uz najveći mogući kvalitet izvođenja

 

PONUDA

opreme sa kojom radimo i koju ugrađujemo na Vašim objektima

 

PODRŠKA

servisne usluge , tehnička pitanja i pomoć oko postojećih instalacija

 

Kućne telefonske centrale ...

 Kućna centrala, PBX (Private Branch Exchange), predstavlja telefonsku centralu koja opslužuje određeno preduzeće. Ona čini osnovu telefonske mreže unutar jedne kompanije i povezuje internu sa javnom telefonskom mrežom. Uređaji kao što su telefaks aparati, telefonski aparati i sl. povezuju se na telefonsku centralu. To su ekstenzije ili lokali. Glavna prednost kućnih centrala u odnosu na ostale sisteme je u tome što razgovori u okviru preduzeća ne idu preko javne telefonske centrale i stoga se ni ne naplaćuju. U običnim telefonskim sistemima, kućna centrala predstavlja sistem koji vrši prespajanje poziva unutar kompanije. Ona takođe uravlja izlaznim linijama obezbeđujući da velik broj korisnika u kompaniji ima izlaz prema spoljnoj mreži po potrebi. Veći PBX sistemi imaju mogućnost da dolazne pozive preusmeravaju na odgovarajuće GSM gateway module i ekstenzije, snimaju govorne poruke i slično. Upotrebom IP tehnologija moguće je umrežavanje centrala sa nekoliko lokacija u jedinstven sistem. Tipična kućna centrala se sastoji od ulaznih / izlaznih linija, cen5ralnom switching PBX jedinicom za prebacivanjem poziva, sistemske konzole ili telefona koja omogućuje upravljanje i usmeravanje poziva.

U ponudi se nalaze PBX centrale kompanije Panasonic , serije TES , TEM , KX-TDA15 , KX-TDA30 , KX-TDA100 , KX-TDA200 , KX-TDA600 kao i IP PBX oprema serije KX-TDE100.
Novo u ponudi je cela gama IP telefonskih centrala kapaciteta od 20-300 priključaka , po neverovatno povoljnim cenama i neverovatnim mogućnostima .
Ceo IP sistem imamo u funkciji , zakažite posetu i na licu mesta se uverite u funkcije koje vam pruža IP MyPBX sistem ...
Osim isporuke novih , nudimo Vam kompletno servisiranje i održavanje postojeće PBX opreme sa varijantama zamene staro za novo .