Automatizacija

Obzirom na sve veću potrebu korisnika za kvalitetnom , pouzdanom i cenom prihvatljivom opremom za automatizaciju kapija , odlučili smo se za opremu italijanske kompanije DITEC S.p.A . U ponudi se nalazi nekoliko tipova motora i pripadajuće opreme za krilne kapije , kao i motora i pripadajuće opreme za klizne kapije . Na stanju konstantno imamo modele Obbi i Cross5 , dok se ostali modeli isporučuju na zahtev .
Osim navedene opreme , DITEC u svom proizvodnom programu ima i razne vrste pešačkih i garažnih automatskih vrata , mehanizme za motorizovano zatvaranje žaluzina , višenamenska segmentna vrata , parking rampe i ostalu opremu , čije detalje možete pogledati na sajtu kompanije ili u vidu kataloga preuzeti sa našeg FTP servera klikom na link … Posedujemo zvaničan DITEC sertifikat za ugradnju navedene opreme .

Osim navedene ponude odnedavno se u ponudi nalazi i oprema relativno malo poznatog kineskog proizvođača Foresse . U ponudi se nalaze motori za krilne kapije i nekoliko motora za klizne kapije .
Foresse1Motori za klizne kapije
Važno je napomenuti da su motori napravljeni vrlo robusno i za težine kapija u rasponu od 800 do čak 1600 kg. U ponudi imamo model F500M za klizne kapije težine do 1200kg i model F500G za kapije težine do 1600 kg .
Svi motori isporučuju se u kompletu koji sadrži motor , lampu sa LED diodama , dva daljinska upravljača i parom senzora za nadzor prolaska . Nazubljena letva kupuje se prema dužini kapije (+1m) .

Motori za krilne kapije
U ponudi se nalazi jedan tip motora u setu koji se sastoji od dva motora , LED lampe , dva daljinska upravljača i para senzora . Motori se napajaju na 24Vdc . Ono što izdvaja navedene motore je činjenica da motori mogu pogone krilne kapije težine do 300Kg i dužine krila do 2.5m i jedni su od retkih koji navedena krila mogu da otvaraju pod uglom do max. 120o . Osim dvokrilnog seta , na zahtev kupca možemo da formiramo i set za jednokrilnu kapiju , najveće širine do 2500mm , uz obaveznu upotrebu elektromagnetne brave na kraju kapije .
Set za jednokrilne kapije .